Βοήθεια προς μαθητή της πόλης μας

CategoriesΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς.

Σας ενημερώνουμε ότι  τελευταίο διάστημα μαθητής που φοιτά σε σχολείο του Δήμου μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας .

Εξαιτίας της ιατρικής του κατάστασης η αγορά κρεβατιού και στρώματος κατακλίσεων κρίνεται απαραίτητη. Η βοήθεια μας για την αγορά αυτών των αντικειμένων καθώς και για την κάλυψη κάποιων άλλων εξόδων είναι πολύ σημαντική αφού η οικογένεια του παιδιού αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες.

Για το λόγο αυτό η Ένωση Γονέων Δήμου Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων του σχολειού που φοιτά το παιδί αποφασίσαμε να συμβάλουμε στην συγκέντρωση χρηματικού  ποσού για την αγορά του εξοπλισμού αυτού.

Όποιος γονέας ή μαθητής θέλει  να βοηθήσει με όποιο χρηματικό ποσό επιθυμεί  από την   Δευτέρα 27-03-2023  έως και την Τετάρτη  29 – 03 – 2023   θα γίνεται συγκέντρωση χρημάτων από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς της κάθε τάξης.

Στην συνέχεια το ποσό αυτό θα παραδοθεί σε εκπρόσωπο της ένωσης γονέων προκειμένου σε συνεργασία με την οικογένεια να καλυφτούν οι άμεσες ανάγκες του μικρού μαθητή μας .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Το Δ.Σ της ένωσης γονέων Ιεράπετρας.

About the author