2ο ΤΕΥΧΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ “ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ”

CategoriesΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔΡΑΣΕΙΣ

Το 2ο Τεύχος της εφημερίδας του 2ου Γυμνασίου μόλις δημοσιεύτηκε! Ένα τεύχος που αφορά 3 πολύ γεμάτους, δημιουργικούς και αξέχαστους για όλους μας μήνες (Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο). Στο τεύχος μπορείτε να δείτε άρθρα των μαθητών & μαθητριών του σχολείου, των εκπαιδευτικών καθώς και δράσεις που πραγματοποιήθηκαν εντός και εκτός σχολείου, συνεντεύξεις με εξέχουσες προσωπικότητες και άρθρα συνεργατών και φίλων του σχολείου!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

  • το Διευθυντή μας, κο Τζαράκη Φιλοκτήτη, για τη συμπαράσταση και ενθάρρυνση σε όλη τη διάρκεια της δημιουργίας και των δυο τευχών.
  • Τους υποδιευθυντές μας, κα Ζερβάκη Μαρία & κο Ασπραδάκη Γιώργο, για όλη τη βοήθεια και τις συμβουλές που μας προσέφεραν απλόχερα.
  • Τα πολυαγαπημένα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων και το βοηθητικό προσωπικό, που συνέβαλαν ποικιλοτρόπως στην ολοκλήρωση των τευχών.
  • Τους υπέροχους μαθητές μας και τις υπέροχες μαθήτριες μας που έδωσαν πολύ από το χρόνο τους για τα άρθρα που θα διαβάσετε.
  • Όλους τους φίλους και συνεργάτες που «γύρισαν τη σελίδα» και προέτρεψαν και άλλους να το κάνουν!

Το τέλος της σχολικής χρονιάς μας βρίσκει πολύ χαρούμενες, περήφανες, γεμάτες, δημιουργικές, έτοιμες για την επόμενη χρονιά ? όπου κι αν αυτή μας βρει?!

Καλό καλοκαίρι και μην ξεχνάτε να γυρνάτε τη σελίδα και να ταξιδεύετε!

Με εκτίμηση,

Βαφειάδου Ιωάννα, Βογιατζή Μαρία Ελένη, Κοντού Μαρία

(Αναπληρώτριες Εκπαιδευτικοί)

Τεύχος #2 Μάρτιος 2022 – Μάιος 2022
καντε κλικ στην εικόνα για να ανοιξει η εφημεριδα σε μορφη .pdf

κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ξεφυλλίσετε την εφημερίδα ηλεκτρονικά

About the author