H Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στο 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

CategoriesΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔΡΑΣΕΙΣ

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων ζώων, το 2ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας υποδέχτηκε με χαρά τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Ζωικής παραγωγής, Αλιείας και αρμόδιο σε θέματα Διαχείρισης νήσου « Χρυσή» κ Μιχαήλ Σπυριδάκη, την εντεταλμένη σύμβουλο πολιτισμού και πρόεδρο επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Άννα Αϊβαλιώτη καθώς και εκπρόσωπο της Δημοτικής Αστυνομίας σε μια σημαντική εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση σχετικά με την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πληροφορίες από τον κ. αντιδήμαρχο σχετικά με τη σημασία της φροντίδας και προστασίας των ζώων που έχουν εγκαταλειφθεί στους δρόμους της πόλης μας. Με ενθαρρυντικά λόγια και παραδείγματα προσωπικής δράσης, ο κ. Σπυριδάκης ανέδειξε τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας για την προστασία αυτών των αδέσποτων πλασμάτων.

Επίσης, οι αστυνομικοί που παρευρέθηκαν μίλησαν για τον νόμο και τις διαδικασίες που ισχύουν για την προστασία των ζώων, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η τοπική δημοτική αστυνομία για την εφαρμογή αυτών των νόμων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση όπου οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με το θέμα της προστασίας των ζώων. Ο κ. αντιδήμαρχος υποσχέθηκε να συνεχίσει την υποστήριξή των αδέσποτων ζώων και να εργαστεί από κοινού με το σχολείο για την προστασία και την ευημερία των ζώων μας.

Εκ μέρους του 2ου Γυμνασίου, ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο κ. Σπυριδάκη και τη Δημοτική Αστυνομία για την επίσκεψή τους και την ενθάρρυνσή τους στις προσπάθειές μας για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

About the author