ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ / ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

CategoriesΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Για την καταβολή στους γονείς του επιδόματος που μετακινούν οι ίδιοι τα παιδιά τους προς τα σχολεία σας θα πρέπει να προσκομιστούν μέχρι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.     Βεβαίωση (ως συνημμένο υπόδειγμα) του διευθυντή  του σχολείου, για τη μεταφορά των μαθητών από τους γονείς τους στο σχολείο από Σεπτέμβριο 2022 έως ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2022.

2.     Υπεύθυνη δήλωση του γονέα που να δηλώνει ότι έχει τη γονική μέριμνα του παιδιού του καθώς και το Α.Φ.Μ.

3.     Φωτοτυπία της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου καταθέσεων της Τράπεζας, του γονέα ή κηδεμόνα, που σαν πρώτο όνομα στο βιβλιάριο καταθέσεων θα είναι το ίδιο που υπογράφει την Υπεύθυνη Δήλωση.

4.     Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το ΚΕΠ

5.     Υπολογισμός της χιλιομετρικής απόστασης από το YPOMEDI.  (Στη βεβαίωση του διευθυντή μπαίνει η χιλιομετρική απόσταση όπως  προκύπτει από το YPOMEDI)

Η βεβαίωση να είναι σε πρωτότυπη μορφή να πρωτοκολληθεί να υπογραφεί και να σφραγισθεί και η υπεύθυνη δήλωση να φέρει το γνήσιο της υπογραφής.

Τη βεβαίωση δεν τη δεχόμαστε ψηφιακά υπογεγραμμένη, αφού η ψηφιακή υπογραφή ισχύει μόνο στην ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Όλα τα δικαιολογητικά με τη βεβαίωση να σταλούν ταχυδρομικώς στη Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπαίδευσης, Υπ? όψιν Τμήματος Β΄Οικονομικού (Υπεύθυνες επικοινωνίας: Δασκαλάκη Σοφία, Χουρδάκη Κωνσταντίνα)

ΥΔ ΜΑΘΗΤΗ – ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

About the author