Η σχολική χρονιά 2021-2022 φτάνει στο τέλος της!

CategoriesΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Μήνυμα Διευθυντή

Χαρά και λύπη μαζί….Κάθε τρία χρόνια ….Κάθε Γ τάξη που το πλήρωμα του χρόνου την οδηγεί στο επόμενο σκαλί της γνώσης ….Χαίρομαι διότι είμαι σίγουρος ότι οι αξίες που σας δώσαμε θα βρουν πρόσφορο έδαφος και θα
καρπίσουν….Λυπάμαι διότι “αποχωρίζομαι” χαμόγελα δημιουργικά…. Η ζωή είναι μπροστά σας…δώστε της αξία και πιάστε την….. Σας ευχαριστώ για την συνεργασία η οποία και αναβάθμισε ακόμη λίγο το σχολείο μας. Καλή
συνέχεια και με επιτυχίες στη ζωή σας!!! Τζαράκης Φιλοκτήτης

Μηνύματα Εκπαιδευτικών

Μια διαφορετική χρονιά?
Μια χρονιά που ακολούθησε την περίοδο της καραντίνας?
Μια χρονιά που μπορεί να βρήκε καθηγητές και μαθητές στις τάξεις, όμως, έπρεπε να φορούν όλοι μάσκες, να χαμογελούν μέσα από αυτές και να αποφεύγουν τις αγκαλιές!
Κι όμως?τι κι αν δεν μπορούσαμε να δούμε το χαμόγελο των μαθητών/τριών μας κι εκείνοι/ες το δικό μας, τι κι αν δεν μπορούσαμε να τους/τις αγκαλιάσουμε και να κάνουμε ?high-5? για τα κατορθώματά τους? καταφέραμε να δεθούμε, να μοιραστούμε, να επικοινωνήσουμε, να δημιουργήσουμε!
Το τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς συνεπάγεται και το τέλος της γυμνασιακής ζωής για τους/τις μαθητές/τριες μας της Γ? τάξης. Ως ενθύμιο, λοιπόν, όλοι και όλες οι εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας γράψαμε τις ευχές μας στα παιδιά μας τα οποία την επόμενη χρονιά θα έχουν προχωρήσει στη ζωή τους ένα ακόμα βήμα.
Με αφορμή τις ευχές, τις οποίες θέλαμε να γράψουμε για να συντροφεύουν τους/τις μαθητές/τριες μας σε όλη τη μετέπειτα ζωή τους, δημιουργήσαμε ένα βίντεο? για να μας θυμούνται!
κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για το βίντεο
Πολυαγαπημένα μας παιδιά, καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε!
Μακάρι να ήμασταν πηγή έμπνευσης για εσάς, όπως ήσασταν κι εσείς για εμάς! Κοντού Μαρία

 

About the author